Italië Event Kasteel de Haar

Hét Italiaanse zomerfeest!

Ook in 2024 valt er namelijk weer genoeg te vieren met dit event dat al 20 jaar georganiseerd wordt. Sterker nog, Italië heeft nog veel meer nieuws, moois en lekkers te presenteren dan wij de afgelopen jaren konden laten zien en proeven. Op 31 mei, 1 en 2 juni start de zomer met een gezellig Piazza Spritz, bruisende marktpleinen en tal van optredens en proeverijen. Dit worden weer de heerlijkste (Italiaanse) feestdagen van het Jaar!

Het Italië Evenement | Smaak & Stijl is al 20 jaar een groot succes op Kasteel de Haar in Utrecht   Logisch, want hoe kun je beter de start van de zomer vieren dan met la dolce vita?! Ook dit jaar zal het zoete leven weer gevierd worden rond het grootste kasteel van Nederland, met veel aandacht voor eten, drinken, auto’s, mode, cultuur en lifestyle.

Ik ga op 1 juni naar de bruisende marktpleinen, gezellige terrassen met live muziek en bij de dive Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Kleurrijke kunst in Tholen

27 April 2024 | 11:00 Markt, 469... 8 plekken beschikbaar Gert

Roadtrip Rotterdam, kunsthal, depot Boijmans

25 February 2024 | 08:00 Museumpark... Geen limiet Jan Eduard

Talkshow 5 voor 12 Ockenburgh

25 February 2024 | 11:40 tot 25 February 2024 | 13:30 Monstersew... 6 plekken beschikbaar Desiree

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app