Instuif single+ cafe op 12 november

INSTUIF SINGLE+ CAFÉ IN NOORDWIJKERHOUT

Op zondag 12 november wordt er weer een INSTUIF single+ café georganiseerd. Die wordt gehouden in Het Wapen van Noordwijkerhout op zondagmiddag tussen 15.00 en 19.00 uur.
Bent u alleenstaand en vindt u het leuk om met andere singles van 50 jaar en ouder op een ongedwongen manier kennis te maken? Dan is dit vast iets voor u! De toegang is vrij! Uw consumpties zijn voor eigen rekening. Er wordt gebruik gemaakt van muntjes voor een redelijke prijs.
Deze middag wordt georganiseerd door klupvrienden Marga, Ton en Corry die dergelijke uitgaansgelegenheid voor singles in de buurt misten en daarom het plan hebben opgevat dit, zonder winstoogmerk, te organiseren. Bij succes zullen zij dit met enig regelmaat herhalen.
Er komt ook een bericht in de plaatselijke kranten dus wij verwachten niet alleen kluppers. We hopen u enthousiast te hebben gemaakt en u op 12 november in het W Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Welkom bij Koffie/thee moment “GEWOON” bij Palkinto

30 November 2023 | 10:00 tot 30 November 2023 | 12:00 Herenstraa... 10 plekken beschikbaar Rob W Haaglanden

Welkom bij mijn activiteiten in december 2023

30 November 2023 | 08:00 tot 28 December 2023 | 23:00 Diversen Geen limiet Rob W Haaglanden

Dwalen over de NDSM werf in Amsterdam Noord

30 November 2023 | 10:30 Stationspl... 6 plekken beschikbaar Ria

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app