INFLOYD Echoes Tour

Herleef de legendarische klanken van Pink Floyd met Infloyd - dé Nederlandse Pink Floyd tributeband die sinds 2013 de harten van muziekliefhebbers verovert.

Infloyd brengt met passie en precisie een eerbetoon aan het rijke oeuvre van Pink Floyd én Roger Waters. In hun fenomenale show ECHOES neemt de band je mee op een muzikale reis door de tijd. 

Het Podium is voor Infloyd geen onbekend terrein; keer op keer hebben ze bewezen een onmisbare schakel te zijn in het Nederlandse clubcircuit en spelen ze in Hoogeveen het dak eraf. Na hun grootse afsluiting in AFAS Live, zijn ze teruggekeerd naar vertrouwde podia en veroveren ze nog altijd nieuwe harten door heel het land. 

Voor de fans van Pink Floyd en liefhebbers van subliem muzikaal vakmanschap is dit concert een absolute must-see. Infloyd brengt niet alleen een eerbetoon aan de composities en de onmiskenbare sound van Pink Floyd, maar ook aan de live-energie Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Jamsessie schemerlamp entree gratis.

16 April 2024 | 20:00 Daalseweg ... Geen limiet Cornélie

Kom je ook gezellig babbelen

16 April 2024 | 10:00 tot 16 April 2024 | 11:30 Brandpunt ... Geen limiet Hetty

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app