In The Heights. Buitenfilm NatLab.

In deze verfilming van de gelijknamige en succesvolle Broadwaymusical worden de straten van de New Yorkse buurt Washington Heights gevuld met de energieke muziek en hoopvolle dromen van de Latijns-Amerikaanse gemeenschap.

De geur van een cafecito caliente hangt in de lucht even buiten de metrohalte op 181st Street en brengt een hechte, levendige gemeenschap samen. In hun midden bevindt zich sympathieke bodega-eigenaar Usnavi, die elke cent die hij verdient spaart terwijl hij fantaseert en zingt over een beter leven.

De bedenker van Broadwaymusical Hamilton en de regisseur van CRAZY RICH ASIANS nodigen je uit voor de meest uitbundige gebeurtenis van deze zomer, op een plek waar de straten zich vullen met muziek en kleine dromen groot worden.

Vergeet niet je eigen stoel mee te nemen. Film is gratis. Film begint om 21.00 uur. Samenkomen bij de ingang naar de binnenplaats.

Tot dan!

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Chillen aan het Uitgeestermeer

10 August 2022 | 18:00 tot 10 August 2022 | 22:30 Parallelwe... Geen limiet Arjan

Strand picknick Kijkduin – Den Haag

10 August 2022 | 17:45 tot 10 August 2022 | 22:00 Machiel Vr... 8 plekken beschikbaar Pip

Ik wil (leren) klaverjassen – balboekje

9 August 2022 | 16:05 tot 28 February 2023 | 22:00 Geen limiet Ellen

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app