In het hoofd van de maker, Joosje Duk

Radio-DJ Bob Brinkman duikt in een reeks van drie diepte-interviews in het hoofd van de maker. In de eerste editie is aan het woord: Joosje Duk.

Schrijver en regisseur Joosje Duk is hard aan de weg aan het timmeren in zowel Nederland als Amerika. In september 2023 kwam haar Netflix-film 'Happy Ending' uit en bereikte in de eerste week al plek #3 op de Global Top 10 list op Netflix. Afgelopen april stuurde zij een schokgolf door Nederland met haar serie 'Maxima' op Videoland. Deze hitserie van 6 afleveringen over onze koningin brak de streaming records van de dienst en werd verkocht aan 25 landen. De opnames van het tweede seizoen gaan in oktober van start. Ook schreef ze een boek, 'Ik zie je bij de uitgang', wat in 2021 werd uitgegeven door Lebowski Publishers.

Met deze bijzondere prestaties op haar naam en nog veel in het verschiet stelt Bob Brinkman de vraag: Wat inspireert jou? In een diepte-interview, waarin Joosje Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Rondje Monnickendam

23 July 2024 | 11:00 Waterlands... 8 plekken beschikbaar Loes

Papier Biënnale 2024. Animal Farm Rijswijk

23 July 2024 | 11:00 Herenstraa... 6 plekken beschikbaar Anna

St. Jacobus Paardenmarkt en wielerronde

24 July 2024 | 10:00 tot 24 July 2024 | 15:00 Haven 4, 2... Geen limiet Alda

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app