In het donker gezien

Een avontuur voor de zintuigen
In een rustiek kerkje in Velsen-Noord zijn alledaagse situaties levensecht nagebouwd - in het volslagen donker. Er is een park, winkeltje en een drukke straat, alles erop en eraan behalve licht.
Met behulp van een taststok en aanwijzingen van een blinde/slechtziende gids ontdek je al snel dat je handen en voeten veel beter kunnen “zien” dan je denkt.

De kerk waarin het project gehuisvest is, is een unieke mogelijkheid om aan den lijve te ervaren hoe het is je andere, niet-visuele zintuigen te gebruiken.
Durf je op je oren te vertrouwen zoals je op je ogen vertrouwt? De ultieme test is het oversteken zonder licht, maar met behulp van een rateltikker.
Aan het einde van de tocht wacht bar/disco “Het Zwarte Gat”.
Tijd om even een drankje te drinken (dat gewoon moet worden afgerekend) en met medereizigers en gidsen in gesprek te gaan of stilletjes de anderen “g Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Borrelen en hapje in Vessem

31 March 2023 | 17:00 Driehuizen... 24 plekken beschikbaar adrie

‍♀️MEDITATIE in de Abdijkerk☯️| Egmond-Binnen

31 March 2023 | 18:45 tot 31 March 2023 | 20:00 Abdijlaan ... 6 plekken beschikbaar Marjolaine

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app