Ibiza festival/markt

Wie heeft er zin om mee te gaan?

Een hapje en drankje horen er ook bij en we kunnen, net zoals vorig jaar, ter afsluiting lekker bij de Italiaan gaan eten (voor de liefhebbers).

In juni 2024 komt het zomerse Ibiza Festival weer tot leven in het Burgemeester Geukerspark in het centrum van Helmond. Gedurende het festival is er vermaak voor jong en oud in het hele park, en de toegang is helemaal gratis.
Op dit fonkelnieuwe Ibiza Festival kunnen bezoekers een uitgebreide hippie markt ontdekken met tientallen exposanten die een uniek assortiment aan Ibiza- en Bohemian lifestyle artikelen aanbieden. Bovendien worden er diverse workshops en ervaringen aangeboden.

Op het festivalterrein zijn bovendien verschillende foodtrucks, (cocktail)bars, zitplaatsen en terrassen te vinden, zodat bezoekers kunnen genieten van heerlijke lekkernijen en drankjes terwijl ze genieten van de ontspannen sfeer van het festival.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Wandelen en kluppers ontmoeten

15 April 2024 | 10:30 Johanniswe... 7 plekken beschikbaar Hetty

Meekijken in bijenvolk

15 April 2024 | 12:00 tot 15 September 2024 | 17:00 Schouwen-D... 30 plekken beschikbaar Rudolf

Ommetje en Mindful wandelen door Brabantse sahara

15 April 2024 | 11:30 tot 15 April 2024 | 13:30 Giersberge... 10 plekken beschikbaar Léon

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app