Huiskamerfestival Amsterdam-Zuid

Al 17 jaar is Huiskamerfestival Amsterdam een begrip in de stad. Begonnen als het Wilhelmina Huiskamerfestival, heeft het festival zich de laatste jaren uitgebreid met voorstellingen in verschillende stadsdelen. Steeds is het uitgangspunt hetzelfde gebleven: het organiseren van een kleinschalig theaterfestival waar professionele artiesten nieuw materiaal uitproberen. Als bezoeker zie je drie voorstellingen van steeds 30 minuten. Jonge talenten spelen de sterren van de hemel, maar ook ervaren cabaretiers, theatermakers en muzikanten treden op.

Je kunt kiezen uit verschillende routes in amsterdam. Gezien de datum en mijn agenda heb ik gekozen voor 2 september in Amsterdam-Zuid.

Huiskamerfestival Amsterdam Zuid vindt plaats op een wel heel bijzondere locatie. Tussen de tropische planten van de Botanische Tuin Zuidas zie je drie voorstellingen van 30 minuten. Je hoeft dus niet van locatie naar locatie te wandelen, maar je k Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Joodse muziek in Dorpskerk, ’s Gravenzande

2 October 2022 | 10:00 tot 2 October 2022 | 11:00 Langestraa... Geen limiet Gieneke

Fietstoer Hoge Veluwe ong 50 km

2 October 2022 | 11:00 Nederland 8 plekken beschikbaar Ben

Wannebiezz concert @ World Forum op 2 okt.2022.

2 October 2022 | 11:00 Churchillp... 2 plekken beschikbaar Juli@

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app