Historische tuinen en wandelen

Op vrijdag 8 juli gaan we de Historische tuinen in Aalsmeer bezoeken. We verzamelen om 10.30 uur bij de ingang. Toegang met museum kaart gratis, anders € 6.- incl. Audiotour. Of combi ticket met het Flower Art museum € 10.-Aansluitend gaan we naar het Flower Art museum per auto (volop parkeergelegenheid ) toegang museum kaart € 3.- anders € 6.-.
De historische tuin is aan het Praamplein nr.1, midden in het centrum van Aalsmeer, meestal voldoende parkeergelegenheid met blauwe zone van 2 uur! In dit levende museum treft u een overzicht aan van de Aalsmeerse tuinbouw vanaf circa 1700 tot ongeveer 1960. In historische volgorde vindt u de teelten van fruit, bomen en aardbeien. Vervolgens maakt u kennis met vormculturen, sierheesters, rozen, trek- heesters, buitenbloemen en perkgoed. Tenslotte ziet u hoe de teelt van snijbloemen en potplanten in bakken en kassen ooit is begonnen. Incl groot aantal opstallen.
Bij het Flo Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

De Parade in Utrecht

29 July 2022 | 17:00 Moreelsepa... Geen limiet Jan

Klaverjassen (Rotterdams)

22 July 2022 | 19:30 Zwijndrech... 4 plekken beschikbaar Elly

Gluren bij de buren in Nieuwegein

3 July 2022 | 13:00 tot 3 July 2022 | 18:00 Nieuwegein... Geen limiet Jan

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app