Historische schepen in Rotterdam

Stichting Erfgoedhavens Rotterdam ontvangt 24, 25 en 26 juli circa 55 historische schepen in het kader van het 50-jarig jubileum van de Landelijke Vereniging tot behoud van het Historisch Bedrijfsvaartuig. Deze erfgoed-tour gaat door heel Nederland om aandacht te geven aan dit jubileum.

Neem deze dagen een kijkje op het schip 'Terra Nova' (bij Stadswerf de Koningspoort) waar tentoonstellingen op zijn en slenter langs alle deelnemende historische schepen, u bent van harte welkom!

De scheepshelling Koningspoort is een museale scheepshelling die in 1983 is gebouwd op de plaats waar vroeger de doorgang was van de Maas naar de Oude Haven van Rotterdam. Deze werf biedt gelegenheid aan eigenaren van historische schepen om die te (laten) onderhouden, repareren en op authentieke wijze te restaureren.

Ik ga op donderdag 25 juli en zorg dat ik om 14 uur bij het schip 'Terra Nova' (bij Stadswerf de Koningspoort) ben.< Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Mode Chapeau

13 August 2024 | 12:00 Agnietenst... 4 plekken beschikbaar Ellen

Breitner, herontdekking van een oerkunstenaar

20 August 2024 | 11:00 Oude Drift... 8 plekken beschikbaar Ali

Kerststallenroute Baarn + & ️

22 December 2024 | 15:20 Eemnesserw... 8 plekken beschikbaar Ellen

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app