HET VROUWELIJK PERSPECTIEF: VOORBIJ THE MALE GAZE

Het Studium Generale van de Technische Universiteit Delft organiseert een reeks lezingen in de TU bibliotheek of in Theater de Veste.

Wat als we de wereld zouden bezien vanuit de vrouwelijke blik? Wat zouden we zien? Zou er net zoveel oorlog zijn, wat zouden we bestempelen als sexy? Zijn steden anders ingericht en hoe zien kantoren eruit? We schakelen deze avond de male gaze uit en bieden een vrouwelijk alternatief. Want mag en kun je als vrouw eigenlijk zijn wie of wat je wilt in de huidige maatschappij?

Een programma van Studium Generale TU Delft en Theater de Veste. Vanuit de filosofie duiden we, op een laagdrempelige manier, maatschappelijke en wetenschappelijke ontwikkelingen.

Programma: https://sg.tudelft.nl/event/filosofisch-cafe-het-vrouwelijk-perspectief-voorbij-the-male-gaze/

Tickets 7,50€ https://www.theaterdeveste.nl/programma/8698/Filosofisch_Cafe/Het_vrouwelijk_perspectief_voorbij_the_male Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Expositie Beelden van de Zee Den Haag

28 September 2023 | 13:00 Schevening... Geen limiet Monique

De Ijsvogel lezing

28 September 2023 | 14:00 tot 28 September 2023 | 16:00 Heksenakke... Geen limiet Lisette

“Toksjoo Op Zuid”

28 September 2023 | 19:30 Gooilandsi... 4 plekken beschikbaar Minie

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app