Het voorjaar ontdekken.

BIJNA LENTE!

Daar zal de focus op liggen van onze gids. Het zal geheel van de weersomstandigheden tot de 25st afhangen wat we te zien krijgen. ..

Naast de kievit zullen ook andere (vroege) vogels van zich laten horen. Her en der zullen plantjes hun bloemen laten zien. Omdat het gebied voorheen een bollenland is geweest, is dit ook waar te nemen aan de bloembollen die hun kop opsteken.

Naast grote dieren zoals de Konikspaarden en Schotse Hooglanders is er ook aandacht voor de kleinere (water)diertjes. De diverse poeltjes en rellen die Lentevreugd van water voorzien zitten vol met leven.

Wandel mee en laat je verrassen door wat dit prachtig natuurgebied allemaal te bieden heeft. De gids vertelt u er graag over.

DENK AAN JE VERREKIJKER!

De wandeling zal ongeveer 2 uur duren en begint om 10.00 uur, verzamelen om 09.45 bij het parkeerterrein van Lentevreugd (bij de rotonde Katwijkseweg/Kokshoornl Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Oefengroep 4 daagse Nijmegen voor vrouwen

26 February 2024 | 09:00 tot 20 July 2024 | 00:00 Nijmegen, ... 100 plekken beschikbaar Eva

Wandelen met de veldlopers Gulpen

21 February 2024 | 10:00 Rosstraat ... Geen limiet Anita Haanraats

Duinen-strand-duinen

21 February 2024 | 10:30 Langevelde... 8 plekken beschikbaar MoniQue

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app