Het Nederlands Douane Orkest

Na het grote succes afgelopen jaar komt het Nederlands Douane orkest weer terug, met deze avond als speciale gast: Brigitte Heitzer.

De programmering van het orkest kent diverse muziekstijlen, van symfonische werken tot originele composities voor harmonieorkest, marsen en pop- en jazzmuziek.
Vanavond zal het orkest samen met musicalster Brigitte Heitzer, bekend van het televisieprogramma ‘Op zoek naar Evita’, een programma ten gehore brengen met diverse muziekstijlen en arrangementen waaronder muziek uit de musical Evita. Het publiek kan verder genieten van eigen instrumentale solisten van het orkest en medleys van o.a. Queen en Nederlandse popmuziek. 

Het Nederlands Douane Orkest is een semiprofessioneel overheidsorkest en neemt met haar 87 medewerkers een bijzondere plaats in binnen het Ministerie van Financiën en de Douane in het bijzonder. Muzikale producten en diensten zijn onder andere concerten, tapto Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

JJ’S BLUES NIGHT

14 September 2024 | 19:00 Van der Ha... Geen limiet Wim

Witte Dommerdag Nijmegen-Oost 3e 4-daagse dag

18 July 2024 | 11:30 tot 18 July 2024 | 16:00 Dommer van... 6 plekken beschikbaar Inge

Geweldige countrymuziek onder de Boemelboom

18 July 2024 | 21:00 Burgemeest... Geen limiet Caroline

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app