Herfstmarkt in Trompenburg

We beginnen met een lunch in de theetuin. Of een hapje bij een foodtruck. Dat beslissen we samen. Daarna de herfstmarkt. We sluiten af voor de liefhebbers met een drankje bij de ingang.
13.00 uur bij het terras na de ingang.

‼️Het weekend van 24 en 25 september staat Trompenburg Tuinen in het teken van de planten- en oogstmarkt. In de sfeervolle groene omgeving van de botanische tuin verkopen meerdere kwekers hun mooiste collectie (tuin)planten, pompoenen en andere siervruchten. Het uitgangspunt is dat er zoveel mogelijk duurzaam, natuurgetrouw of biologisch gekweekt wordt. Daarnaast vind je verschillende lokale standhouders met oogstproducten zoals olijfolie, kruiden, honing, maar bijvoorbeeld ook tuingereedschap en tuindecoratie. Traditiegetrouw zijn er een aantal kramen met porselein en vazen, kleding en sieraden. De terrassen zijn geopend voor koffie/thee, taart en lunches. Er zijn verschillende foodtrucks a Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Brandersfeesten Schiedam 2022

23 September 2022 | 19:00 tot 25 September 2022 | 23:00 Stationspl... Geen limiet Hans S - Kluphost 010/ZH

The Kik

23 September 2022 | 20:30 Land Van B... Geen limiet Rob

Gezellig een terrasje pakken in Zutphen.

23 September 2022 | 20:00 Houtmarkt ... Geen limiet Karen

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app