Helmondse Lichtjes Parade

Wie gaat er mee?

Op zaterdag 25 Maart 2023 organiseren we na 3 jaar weer de Helmondse Lichtjes Parade. Om exact 19.30 zal de bonte stoet van wagens, paren, individuen starten. De inschrijving is gestart en het beloofd een groots spektakel te worden. Een grote optocht in het donker met een lange stoet aan verlichte wagens en andere deelnemers.

Tijdens en na de optocht zal er in de feesttent op het kerkplein aan de Hoofdstraat een gezellige Feest Party plaats vinden met muziek van Dj QUINdrx (Quinten Dirks). Hier kunnen we uiteraard wel een kijkje gaan nemen.

We verzamelen bij de feestwinkel De Houtse Bazar (adres zie boven). Vanaf de kant van de N 270 is het de winkel direct na het spoor aan de linkerkant.

Let Op! In verband met de parade zal de Hoofdstraat in het centrum van Mierlo-Hout gedeeltelijk afgezet zijn. Je kunt in de omliggende straten parkeren.

Mocht er belangstelling voor zijn, kunnen Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

UITSTRALING

21 March 2023 | 19:00 tot 21 March 2023 | 21:30 Slotlaan 5... 8 plekken beschikbaar Jacqueline.

Wandelclupje Geldrop dinsdagavond

21 March 2023 | 19:30 Albert Hei... Geen limiet elsje

klei, keramiek en/of pottenbakken

22 March 2023 | 09:30 tot 6 April 2023 | 13:15 Velsgoed 6... 16 plekken beschikbaar Jacqueline.

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app