Havendagen Maasbracht

Het is dit jaar de 40e keer dat de Havendagen worden georganiseerd in Maasbracht. Vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juni vindt deze speciale editie van het grootste evenement van de gemeente Maasgouw plaats.

De Havendagen starten op vrijdag met de Sireneborrel XXL, georganiseerd door Maasgouw Ondernemers. Spreker tijdens dit event is Reinier van de Berg. De officiële opening betekent ook de aftrap van het avondprogramma waarbij verschillende artiesten zoals Dj Cloos, MC J Lion en Hard 2 Get de avond muzikaal aankleden.

Voor het eerst zijn op de havendagen ook Maasgouwse bedrijven en verschillende opleidingen aanwezig. Om scholieren en andere werkzoekenden bekend te maken met de veelzijdigheid en de carrièrekansen in de scheepsbouw en binnenvaart. Zo zal Vista college tijdens de Havendagen hun opleiding Maritieme Techniek (in oprichting) voor het eerst presenteren. Er is een Foodtruckplein , muziek, een middagprogra Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

De Parade in Utrecht

29 July 2022 | 17:00 Moreelsepa... Geen limiet Jan

Klaverjassen (Rotterdams)

22 July 2022 | 19:30 Zwijndrech... 4 plekken beschikbaar Elly

Gluren bij de buren in Nieuwegein

3 July 2022 | 13:00 tot 3 July 2022 | 18:00 Nieuwegein... Geen limiet Jan

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app