Hartje Haarlem met kaasfondue.

Zaterdag 29 juli loop ik in Haarlem. Loop gezellig mee en vergeet je museum kaart niet. We verzamelen om 13.30 uur voor het station van Haarlem uitgang bij de bussen voor de AKO. We maken een mooie wandeling van 9 km. Na afloop gaan we kaasfondue eten bij het Goede Uur. Neem aub wat contant geld mee voor het afrekenen. Tijdens deze wandeling maken we kennis met de goed bewaarde, historische binnenstad van Haarlem die in het rijke bezit is van ruim 1000 monumenten die ingeschreven zijn in het rijksmonumentenregister. Op het centrale plein, de Grote Markt, staan maar liefst 18 van deze monumentale gebouwen. Laat u betoveren door het beschermde stadsgezicht.
Wandel over de bolwerken, door het park met enorme villa´s, langs de grachten en het Spaarne, door straten waar ontelbare panden staan met een grote gevarieerdheid aan gevels. Heb oog voor detail! Verscholen achter zware toegangspoorten liggen vele hofjes. Bekijk de prachtige Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Mindful Herfstwandeling

22 September 2023 | 09:30 Kon. Julia... 7 plekken beschikbaar PeggySue

Happy Single en daarna eten bij Chinese Muur

22 September 2023 | 14:45 Guldenlaan... 10 plekken beschikbaar Rob W Haaglanden e.o.

Oogst- en pompoenfair Warmenhuizen

23 September 2023 | 10:30 De Groet 2... 8 plekken beschikbaar Kitty

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app