Hart van Brabant, 108 km fietsen

Wie gaat er mee met een fietstocht van 100 km.
Ik ben een kilometervreter. Lekker doorfietsen met af en toe een terrasje. Een hele dag op pad. Ik Fiets deze afstanden vaak alleen. maar wie weet is er iemand, een fietser, mag ook op een toerfiets zijn, ook een kilometervreter, die mee wilt fietsen. Altijd gezelliger, haha. Ik fiets op e bike , 15 tot 20 km pu.

Route komt door Best, Oirschot, Hilvarenbeek. Ik heb een fietsendrager, kan dus overal starten. Het liefst in Tilburg, gezien ik ook een week vertoef in Tilburg.

Fietstocht door het Hart van Brabant! Je fietst door bossen en over heides, langs moerassen en zandgronden, door beekdalen en weidegebieden, door steden en dorpen. Kortom, je maakt kennis met alles wat Midden Brabant te bieden heeft. Route kronkelt langs de mooiste plekjes en over de schilderachtigste weggetjes. Er zijn tientallen uitspanningen met heerlijke terrasjes waar het goed toeven is.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Vaartocht (8 personen) met Canal Hopper Delft

28 June 2022 | 12:00 Hooikade, ... 8 plekken beschikbaar Giovanna

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app