Hans Dulfer band in de Kas van villa Ockenburgh

De kaarten zijn uitverkocht!

De uitnodigingen zijn vrijblijvend. Ik hoef niet te weten waarom je niet kunt!

Met trots vertellen we dat Hans Dulfer, de sympathieke, saxofonische jazzmeester op 28 oktober met zijn band optreedt. Met in het voorprogramma het Miguel Sucasas en Caro Pena Latino Jazz Quintet. Onovertroffen, 4 topmusici en de jonge zeer talentvolle Equadoriaanse Caro, Jazz in Latin style.
Met zijn 80-jarige jubileumtour achter de rug bespeelt hij nu de podia met een nieuwe band en volle energie. De all-star bezetting speelt nieuwe nummers en eigenwijze bewerkingen van Dulfer-klassiekers, met de onwrikbaar uitdagende sax van Dulfer in de hoofdrol.

Wie is er niet groot geworden met de genadeloze saxsound van Hans Dulfer? Met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties (o.a. Perikels, Reflud, Big Boy) heeft hij zich opgewerkt tot de bekendste saxofonist van Nederland. Daarnaast stond hij aan de w Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Snert @ DenS – Nationale Snertdag

11 December 2022 | 16:00 Vondelsing... 40 plekken beschikbaar Hans S

Top 2000 – in Concert

23 December 2022 | 20:30 Kruisstraa... Geen limiet Rose

Welkom 010 VrijMiBo #97

9 December 2022 | 16:00 Van der Ta... Geen limiet Hans S

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app