HAEVN in Carré

Ik heb een Gouden Rang ticket geboekt en zit op het balkon.

Tickets: https://carre.nl/voorstelling/haevn-2023

HAEVN toert dit voorjaar met een gloednieuwe concerttour langs de schouwburgen door het hele land. En waar kunnen ze deze eerste theatertour beter afsluiten dan in het magische Koninklijk Theater Carré?

Het wordt een grande finale van de tour, want op veler verzoek van fans worden in Carré eenmalig het G-Roots gospelkoor, een strijkersensemble en gastmuzikanten als saxofonist Itai Weismann, Neco Novellas en Evelien Spruijt opnieuw bij elkaar gebracht. Dit alles om een onvergetelijke en magische avond te creëren.

Met hun eigenzinnige en filmische dreampop veroverde HAEVN de afgelopen jaren de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Ze bouwde een krachtige live reputatie op, met dromerige songs die worden afgewisseld met uptempo electropop, waarbij pop- en filmmuziek hun ultieme samensme Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

APPELTAARTCONCERT Oosterkerk Amsterdam

30 May 2023 | 14:15 Kleine Wit... 6 plekken beschikbaar Rijna

Voorstelling Barock van Ellen ten Damme

30 May 2023 | 20:00 2011 VT Ha... 4 plekken beschikbaar Louisan

Tango Mooovs: Argentijnse Tangosalon

31 May 2023 | 19:00 tot 31 May 2023 | 23:00 Amare, Spu... Geen limiet Anouschka

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app