Haarlem Blues Club | Rhythm Chiefs

Deze drie boezemvrienden zijn inmiddels al een stukje ouder dan op deze foto. Ze kennen elkaar al sinds de kleuterklas en hebben ontelbaar veel kilometers samen verslonden. Met hun ongekende talent opende ze op vijftienjarige leeftijd al het gerenommeerde Peer Blues Festival in België, één van de grootste bluesfestivals in Europa. Zij brengen een explosieve cocktail van authentieke Amerikaanse muziekstijlen als rhythm & blues, country, rockabilly, soul en jazz, en brengen dit met een improvisatie en flair die zijn gelijke niet kent. De diepgang die deze vrienden in hun vriendschap hebben opgebouwd is onmiskenbaar aanwezig en vormt het cement in de rotsvaste groove die ze altijd neerleggen.

Omstreeks de millenniumwisseling besloten drie jonge jongens van rond de 11 jaar een band te beginnen. Ze noemden deze band The Rhythm Chiefs en gingen op pad met hun Fender gitaren, Vox versterkers en een Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Van Gogh Museum, vertrek van station Hoorn

29 November 2023 | 11:25 Stationspl... 5 plekken beschikbaar Saskia

Spelletjesmiddag in Middenhof

29 November 2023 | 13:25 tot 29 November 2023 | 17:00 Doctor Wil... 6 plekken beschikbaar @nit@

Grote najaarstentoonstelling: De vrouwen van Soestdijk

29 November 2023 | 13:00 Amsterdams... 8 plekken beschikbaar Ali

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app