Haarlem Blues Club | Alabama Mike

Alabama Mike is een nieuwe ster aan de hemel en vertegenwoordigt de toekomst van de blues op zijn eigen manier. Deze eigenzinnige, gospel-, soul- en blueszanger is een entertainer in hart en nieren. Als geen ander weet hij een aantal hedendaagse thema's feilloos aan de kaak te stellen en het tegelijkertijd toegankelijk en laagdrempelig te houden.

Ook zijn schrijversvaardigheden zijn niet mals. Onlangs verscheen zijn nieuwste album 'Stuff I've Been Through', waarin hij vergezeld door een All Star Studio Band met bassist Jerry Jemmott (o.a. Aretha Franklin, Ray Charles, Wilson Pickett), gitarist en producer Kid Andersen, drummer Fabrice Bessouat en meer gastmusici, zijn nummers wereldkundig maakt. Soms met humor, soms volslagen van de pot gerukt, soms met klem, maar altijd met een lach! Gezegend met zijn tenorstem vermaakt deze graag geziene gast al op drie continenten zijn publiek, waar hij steevast een verpletterende indruk ac Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Dwalen over de NDSM werf in Amsterdam Noord

30 November 2023 | 10:30 Stationspl... 6 plekken beschikbaar Ria

Royals and Rebels

30 November 2023 | 13:15 Stadhouder... 6 plekken beschikbaar Bregina

Nieuw Talent

30 November 2023 | 18:45 Saxenkamps... 6 plekken beschikbaar Louis

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app