Grotto LIVE met Claudy in de Oude Warande

Na het succes van de vorige editie zijn we terug: elke zaterdag in augustus is het weer tijd voor Grotto LIVE. Verschillende bandjes en artiesten komen live optreden onder de boom. Vanaf het terras geniet je vanaf 14:30 uur tot ongeveer 17:00 uur van de optredens. Haal je drankje bij de bar en kies een lekker plekje uit op een van de bankjes, strandstoelen of op een zelf meegenomen kleedje. Wees op tijd, want de vorige editie was het erg druk bij het paviljoen in het midden van sterrenbos de Oude Warande (onderdeel van Stadsbos013). Entree is helemaal gratis!

Claudy is een singer-songwriter in hart en nieren, afkomstig uit Tilburg. Ze schrijft Nederlandstalige, catchy popliedjes met optimistische boodschappen. De teksten komen recht uit haar hart. Dit is zeer kenmerkend in combinatie met haar Brabants accent.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Bowlen in Epe

28 September 2023 | 19:00 Dellenweg ... 14 plekken beschikbaar Jos

Borrelavond in centrum Arnhem

28 September 2023 | 20:00 Willemsple... Geen limiet roland

Wijnmasterclass

28 September 2023 | 19:30 Korte Kerk... 6 plekken beschikbaar Eveline

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app