Groene Wissel Bloemendaal 20 km

Kennemerduinen van oost naar west

De NS-wandelingen hier gaan van noord naar zuid. Deze Groene Wissel-wandeling echter van oost naar west. Dus door hetzelfde gebied een heel andere wandeling! Vanaf het station wandelen we eerst door het gezellige voorname Bloemendaal met zijn vele prachtige villa's en door het Bloemendaalse Bos. Over rustige smalle slingerpaadjes en langs het Vogelmeer kuieren we naar strandpaviljoen Parnassia. Na een kilometertje strand wandelen we oostwaarts door een bijzonder afwisselend duingebied naar het station.

Meenemen: eten en drinken voor onderweg. Kleingeld voor koffie.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Mocht dat niet lukken, laat me dat voor de starttijd weten. We wachten niet langer dan een kwartier op je.

Wandeltempo: 5 km per uur. Als dat te snel voor je is, kun je beter niet deelnemen, dat houdt teveel op. Alleen ervaren wandelaars.

Activiteit vol? Laat blijken Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

IBIZA Markt!!

26 May 2024 | 12:00 Kosbouleva... Geen limiet Yvonne

Gezellige Klup Middag

26 May 2024 | 13:30 tot 26 May 2024 | 16:30 Walingsdij... 16 plekken beschikbaar Hetty

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app