Groene Hartpad, etappe 8, 17km

LEES DE HELE OMSCHRIJVING! Dit is een lijnwandeling van A naar B, van Fransekade, de Vlist naar Parkeerplaats Wellepoort. Midden in de polder. Carpool géén OV mogelijkheden naar De Vlist.

We verzamelen op het eindpunt van de wandeling op de parkeerplaats Wellepoort.Hier verdelen we de auto’s en vertrekken om 10.00 naar de Fransekade, de Vlist. Daar waar we vorige keer geëindigd zijn.

Uiterlijk10.30 uur gaan we aan de wandel. Het tempo ligt tussen de 4,5 en 5 km per uur.

Neem voldoende eten en drinken mee voor onderweg en iets om op te zitten. Halverwege maken we een 1 goede horecastop in Stolwijk.

Als je een contactverzoek stuurt dan krijg je mijn mobiele nummer. Loop je vertraging op tijdens de heenreis, bel me dan voor overleg. Zonder bericht vertrek ik stipt op tijd.

Indien je met meerdere in 1 auto komt, meld dit dan even, dan kan ik kijken of er genoeg auto’s zijn om iedereen weer bij Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Dijkwandeling(9 km) langs het Zwarte Water in Zwolle

5 October 2022 | 10:00 Prinses Ma... 10 plekken beschikbaar Tineke

Zondagochtend wandeling

2 October 2022 | 08:30 Meierijbaa... 10 plekken beschikbaar Ine

Wandeling (4,5 km) Rondje Villa Vredelust

2 October 2022 | 10:00 Bredaseweg... 4 plekken beschikbaar Yvonne

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app