Gratis naar concert van ABBA

Paleis Soestdijk vormt in juli het decor voor verschillende concerten. Zo goed als uitverkocht. Maar dat geeft niet. Want op zondagavond 14 juli gaan we vanaf 19.30 toch genieten van ABBA. Of beter gezegd: A*Fever. Volgens velen de beste ABBA tributeband van Nederland.

De extravagante kostuums, spiegelbollen en plateauzolen gaan we niet zien. Maar iconische nummers zoals 'Waterloo', 'Mamma Mia' en 'Dancing Queen' krijgen we wel te horen. En ook nog eens helemaal gratis! Hoe kan dat nou? Beetje creatief zijn.

We gaan gewoon ergens tegenover Paleis Soestdijk zitten. Het geluid galmt ons dan toch ook wel tegemoet.

Neem zelf even een stoeltje mee. En wat te knabbelen en te drinken. Want het concert duurt tot circa 21.00 uur. Wie dat wil kan erna nog luisteren naar de nep Bee Gees tot 23.00.

Ik stel voor dat we om 19.00 afspreken. Hoe, waar en wat geef ik enkele dagen van tevoren door. Ook met tips voor vervo Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Lunch concerten elke woensdag t/m 11sept

24 July 2024 | 12:00 Groenmarkt... Geen limiet Conny Oosterom

33PlusParty Ketelhuis Eindhoven

23 November 2024 | 20:30 tot 24 November 2024 | 01:30 Doctor Pol... Geen limiet René

Week 3 Brand parkies

23 July 2024 | 18:35 J.F. Kenne... Geen limiet Hennie

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app