Gratis lunchconcert

Het Lunchconcert is een samenwerking van Theater aan de Schie en Opera aan de Schie, en vindt plaats van 12.15 uur tot 13.00 uur in de theaterfoyer. Iedere maand bieden zij een gevarieerd muziekprogramma aan. Neem plaats op de banken en geniet van live muziek van diverse muzikanten.
De toegang is gratis.

Optreden: Lidija Strika Quartet

Lidija Strika (Kroatië) is een bassist en bandleider die liefde deelt voor muziek, beeldende kunst en taalkundige expressie. Opgegroeid in Zürich en Rijeka, een haven van culturele diversiteit met een rijke undergroundscene, was ze al vroeg verbonden met psychedelische rock uit de jaren 60, brit-pop, new wave, soul en later jazz. Lidija streeft naar een geluid dat alles vertegenwoordigt wat haar als persoon en muzikant heeft gevormd; inspiratie uit muziek en natuur, levenservaringen, kennis over menselijke relaties, literatuur, kunst, geschiedenis.

Het kwartet is ontstaan Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Fotowandeling “de lente in volle gang ?”

24 April 2024 | 10:00 Oude Bossc... 13 plekken beschikbaar Suus

Teylers museum

25 April 2024 | 11:00 Spaarne 16... 6 plekken beschikbaar Brigitte

Pompeï, Napels en Capri

25 April 2024 | 14:00 tot 25 April 2024 | 16:30 Woonzorgce... Geen limiet Gina

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app