Grappen & Grollen

Op 1 april (welke dag anders…) wil ik een leuke avond organiseren, waarbij grappen, grollen, moppen, geintjes, trucs, etc. centraal staan. Uiteraard is er ook ruimte om gewoon even wat te praten met elkaar. Dus als jij iets leuks weet om andere mensen te vermaken, dan ben je van harte welkom! Voor degenen die niet zoveel materiaal hebben: geen nood! Ik heb ook een ‘grappenkaartenbak’, waar we om de beurt een kaart uit kunnen pakken.

Voor de verandering ga ik eens niet uitgebreid koken (ja, ik weet het: erg jammer), dus wil ik iedereen vragen om zelf iets te eten of te drinken mee te nemen (‘potluck’ heet dat, geloof ik). Ik kan maximaal aan 8 mensen een plaats aan tafel bieden.

Disclaimer: Ik heb ook honden en katten, dus als je allergisch bent, dan is deze activiteit wellicht niets voor jou (tenzij je hier een goed medicijn tegen hebt).

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Verjaardag Rob + gratis Kluphap + Trio Bachtaloh

26 May 2024 | 15:00 tot 26 May 2024 | 19:30 Lijsterbes... 37 plekken beschikbaar Rob W Haaglanden

Vrijdagmiddag borrel bij Kim’s Kroeg

24 May 2024 | 16:30 Piusplein ... 19 plekken beschikbaar Caroline

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app