Gov’T Mule in Groningen

Amerikaanse southern blues rock van het allerhoogste niveau Zondagavond 12 November . Tickets via Spot Groningen Dit is echt de moeite waard .

https://youtu.be/cxwvu4Q8J3g

Gov’t Mule heeft een nieuwe single uitgebracht genaamd “Made My Peace”. Het nummer is van het aanstaande 12e studioalbum van de band, Peace… Like A River, dat op 16 juni verkrijgbaar is.

‘Made My Peace’ is een van de eerste nummers die de band opnaam voor dit nieuwe album en toont de meeste Beatles-invloed die we ooit op een opname hebben gebruikt,” zei Warren Haynes. “Het behandelt veel verschillende aspecten van wat we allemaal hebben meegemaakt. Het raakt aan de emoties waar ik doorheen moest met het verlies van mijn vader, die een buitengewoon belangrijke figuur in mijn leven was. Er zijn verschillende nummers die reflecteren op verlies, maar meer op een manier om de toekomst te laten tellen. De rest van je leven nemen en er Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Schrobbelear Surprise Party

29 September 2023 | 18:15 tot 29 September 2023 | 23:55 NS-Plein, ... Geen limiet Desiree

Bluesweekend: start King of the world – gratis

29 September 2023 | 19:30 Pettemerst... 8 plekken beschikbaar Natasja

Dansen in The Spot!

29 September 2023 | 21:00 tot 30 September 2023 | 02:00 Wilhelmina... Geen limiet Jacqueline

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app