Goudse Keramiekdag

Last mimute.
Ik blijf tot een uur of 16.00.
Maar jullie kunnen lange blijven als het wil.
Dit bruisende evenement op de historische Goudse markt viert de rijke traditie van keramiek in de stad en biedt een unieke kans om de nieuwste werken van keramisten uit binnen- en buitenland te bewonderen en aan te kopen. Naast de keramiek in 100 marktkramen, kunnen bezoekers genieten van live demonstraties, wedstrijden keramiekdraaien en ook zelf hun vaardigheid toetsen. Het thema van 2024 is “muziek”. Dat thema is terug te vinden in de topstukken van de keramisten op de markt waarvan een expositie is ingericht in de Burgerhal van het stadhuis. Om het thema te vieren zullen er in de twee dagen 18 uitvoeringen worden gegeven als straatmuziek op de markt en als gratis inloopconcert in het stadhuis.

Of je nu een gepassioneerde verzamelaar, een amateurkunstenaar of gewoon een liefhebber van kunst en cultuur bent, de Gou Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Ontbijtje buurthuis de Bolder

19 June 2024 | 10:00 Groenhof 1... 6 plekken beschikbaar @nit@

Kaasmarkt Gouda

20 June 2024 | 09:50 Stationspl... 6 plekken beschikbaar Anita (A)

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app