Gospel@Home – nu heel speciaal!!

Nu een keertje niet op de laatste zondag van de maand vanwege een heel speciale gast, Paul Ai uit Virginia (USA), die in deze periode even in Nederland is en bij ons zijn bijzondere enerverende verhaal komt vertellen.
Ik heb eerder met Paul mogen samenwerken en het is echt een buitenkans om hem speciaal voor Klup in huis te hebben om zijn story te horen.

Paul Ai was aanvankelijk een boeddhistische monnik in Vietnam, die vanwege zijn teleurstelling in het Boeddhisme, zich daarvan afkeerde en vervolgens een krachtige toverdokter werd. Uiteindelijk werd hij op een wonderlijke manier door Gods liefde aangesproken en kwam hij tot geloof in Jezus Christus.
Bijna 12 jaar zat hij daarvoor tijdens de communistische bezetting in de gevangenis en heeft daar bijna 75.000 mensen tot Jezus geleid. Hij kreeg uiteindelijk de doodstraf maar kreeg toen asiel in Amerika waardoor hij die straf ontliep.
Nu is Paul vanuit de USA Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Amsterdam Klezmer Band Jubileumconcert

15 September 2022 | 19:30 Weteringsc... 10 plekken beschikbaar Laetitia Joy

Shaky Ground @ Oostvoorne

4 August 2022 | 20:00 tot 4 August 2022 | 22:00 Dorpsplein... Geen limiet Hanz

Black Gospel Night | Dwight Dissels & Gospelkoor

21 December 2022 | 19:30 Achter de ... 8 plekken beschikbaar ✨Arianne

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app