Gitaarfestival Zuiderzeemuseum

Op zondag 19 juni, Vaderdag, wordt voor het 9e jaar het Gitaarfestival Enhuizen georganiseerd door de Stichting de Giraarsalon i.s.m. Zuiderzeemuseum en de Nico Nap Foundation. Met meer dan 200 gitaristen op 15 locaties kunnen jullie van 11:00-17:00 uur in het Zuiderzeemuseum genieten van alle mogelijke muziekstijlen, uitgevoerd door nationale en internationale grootheden, studenten van de conservatoria Groningen, Amsterdam, Den Haag, regionale beroemdheden en gitaarleerlingen . Met deze brede opzet en de prachtige ambiance van het Zuiderzeemuseum is het Gitaarfestival Enkhuizen het ultieme gitaarfeestje, dat de echte gitaar- en muziekliefhebber niet mag missen. Tegen het museumtarief krijg je het hele festval erbij.
Boek je tickets online en wees verzekerd van je bezoek aan het museum.
Ikzelf ben als gastheer aanwezig op het terrein van het Buitenmuseum op een nog nader te bepalen locatie, dus niet alleen voor Kluppers m Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

De Parade in Utrecht

29 July 2022 | 17:00 Moreelsepa... Geen limiet Jan

Klaverjassen (Rotterdams)

22 July 2022 | 19:30 Zwijndrech... 4 plekken beschikbaar Elly

Gluren bij de buren in Nieuwegein

3 July 2022 | 13:00 tot 3 July 2022 | 18:00 Nieuwegein... Geen limiet Jan

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app