Gitaarfestival Zuiderzeemuseum 16 juni

Op zondag 16 juni (vaderdag) wordt in samenwerking met Stichting Gitaarsalon voor de 11e keer het gitaarfestival georganiseerd in het Zuiderzeemuseum. Op verschillende locaties in het binnen en buitenmuseum spelen gitaristen uit binnen en buitenland. Geniet van de meeste uiteenlopende muziekstijlen.
Hoofdact is Bertolf Lentink, de bluegrass gitarist van dit moment en internationaal fenomeen Karlijn Langendijk, fingerstyle specialist. Bezoek voor meer info: www.Zuiderzeemuseum.nl
Voor de hoofdacts is reserveren noodzakelijk en alleen mogelijk in combinatie met een online ticket voor het gitaarfestival. Dit geldt ook voor mensen met een Museumjaarkaart en Vriendenloterij VIP kaart. Er is voor deze optredens een beperkt aantal tickets beschikbaar. Ticketverkoop via de ticketshop begint op maandag 13 mei om 10:00uur, zorg dat je klaarzit.
Aangezien op deze dag ook de eerste wedstrijd van Nederland van het EK voetbal 202 Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

CvA Open Stage klassiek

22 May 2024 | 19:00 tot 22 May 2024 | 22:00 Oosterdoks... Geen limiet Joop

Muziekgebouw Eindhoven

23 May 2024 | 12:30 Heuvel 140... 6 plekken beschikbaar Maria

Jalafusi Big Band Ede – Theater concert – Remastered

23 May 2024 | 20:15 tot 23 May 2024 | 22:15 Molenstraa... 6 plekken beschikbaar Gerda

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app