Genieten van een Indian Summer in Hochsauerland

Het is maar twee uur rijden de grens over, maar echt helemaal buitenland: Hochsauerland (D), een heerlijk groen middelgebergte met toppen tot 800 meter. Kluppers Dick en Marjan nemen je mee ernaartoe, tijdens een heerlijk lang weekend van vrijdag 27 tot en met maandag 30 september 2024.  Vier dagen lang genieten van een 'Indian Summer', nieuwe mensen ontmoeten en samen lekker actief bezig zijn.

Marjan verzorgt iedere dag een boeiende yogales. Ook voor beginners fijn om aan mee te doen en kennis te maken met deze eeuwenoude traditie van ontspanning en bewustwording. Onder leiding van Dick is er dagelijks een mooie, relaxte rondwandeling in de omgeving. Waarbij we soms zomaar een bergbeekje moeten doorkruisen……. Verder kun je meedoen aan de weldaden van een Kneipp’s bad, een bezoek aan de Hochheide Hütte, een afdaling in het Helletal en een ‘schrijfcafé’, onder het motto: maak de dichter in je wakker. Ook is er all Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Ontbijtje buurthuis de Bolder

19 June 2024 | 10:00 Groenhof 1... 6 plekken beschikbaar @nit@

Kaasmarkt Gouda

20 June 2024 | 09:50 Stationspl... 6 plekken beschikbaar Anita (A)

Warme drank +Gebak

20 June 2024 | 12:00 Markt 40, ... 6 plekken beschikbaar Anita (A)

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app