Gelato Vendetta Een muzikale ijskomedie in de buitenlucht

Gelato Vendetta

Is een muzikale ijskomedie in de buitenlucht. Deze wordt gespeeld van do 22 aug ’24 - vr 6 sep ’24. Ik ga 28 augustus tijdens de avondvoorstelling om 20.00 uur. Wij kunnen elkaar treffen boven in de lobby.

Club Kenau staat deze zomer dus voor de vijfde keer op rij op het voorplein van de Stadsschouwburg met een oer-Haarlemse familievoorstelling. Dit keer met een Italiaans smaakje. Tegelijkertijd viert Gelateria Garrone, één van Haarlems bekendste ijssalons haar 75e verjaardag: een mooie samenloop van omstandigheden. Geïnspireerd op het ultieme liefdesverhaal Romeo en Julia brengt Club Kenau de nog niet eerder vertelde, op fantasie gebaseerde stadslegende over de rivaliserende ijssalons Garrone en Giraudi.

Haarlem wordt verscheurd door de vete tussen twee trotse Italiaanse families. Tijdens een gemaskerd bal ter ere van een nieuwe ijssmaak komen de jongste telgen van beide families per ong Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Fiesta Latina Hortus Nijmegen

23 June 2024 | 11:00 tot 23 June 2024 | 13:00 HORTUS Nij... 2 plekken beschikbaar Judith

RONDVAART DEN HAAG..

23 June 2024 | 11:45 Bierkade 1... 6 plekken beschikbaar Wilma

Japan & Korean Food Festival

23 June 2024 | 13:00 Wandelweg,... 6 plekken beschikbaar Marion

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app