GEANNULEERD Fietsroute Van Horne kastelentocht

Let op! De startlokatie is gewijzigd!

De Van Horne- kastelenfietsroute is een kleine 40 kilometer lang en start in Horn. Het startpunt is de parkeerplaats bij de sporthal aan de Rijksweg 7a.

De route is vernoemd naar de adellijke familie Van Horne. Het laatst overgebleven familielid is door een brutale onthoofding om het leven gekomen. De onthoofding van Philips van Horne in 1568 heeft gezorgd voor de start van de tachtigjarige oorlog (1568-1648). In Horn fiets je langs de familieburcht van dit adellijke geslacht.

Terwijl je deze route fietst, kom je langs verschillende kastelen, landschappen en monumenten. Bij de omschrijving van enkele kastelen kun je een QR code scannen. Met deze QR code ervaar je het unieke verhaal van bewoners en de tijd waarin zij leefden. 

Er wordt in een rustig tot normaal tempo gefietst en er zal regelmatig worden gestopt voor een korte pauze. Halverwege zoeken we in onderling o Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Fietsrondje van totaal 57 door het westland naar delft

14 July 2024 | 09:00 Heijdseweg... 2 plekken beschikbaar Susanne

Van de wollebrand naar delft en weer terug naar de Lier

14 July 2024 | 10:10 De Wollebr... 6 plekken beschikbaar Susanne

GEANNULEERD Fietsroute Van Horne kastelentocht

14 July 2024 | 11:00 tot 14 July 2024 | 15:30 Rijksweg 7... 8 plekken beschikbaar M@rie-José

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app