Ga met mij mee naar Madeira

Veel mensen roepen dat Madeira het mooiste eiland van Europa is en geef ze eens ongelijk! Enige tijd geleden werden de prestigieuze World Travel Awards uitgereikt en daar is het eiland uitgeroepen tot Best Island Destination in Europa. Niet voor de eerste keer, maar voor vierde keer op rij! Ja, het is heel fijn en mooi op Madeira.

Het subtropische eiland is gelegen in de Atlantische Oceaan. Het hele jaar door zorgt een mild klimaat voor een uitbundige, weelderige natuur met de mooiste bloemen en planten. En ondanks de prachtige natuur wordt Madeira niet overspoeld met toeristen. Dit komt grotendeels doordat de kust ruig en rotsachtig is, waardoor er weinig zandstranden te vinden zijn. Dat is niet erg, want een hotel met een fijn zwembad maakt een hoop goed. Doordat er geen massatoerisme voelt het eiland nog heel authentiek aan.
Heart of Living gaat naar Madeira in de mooiste periode van het jaar. In de maand dat de natuu Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

4 dagen Back in time weekend Friesland

4 February 2023 | 16:00 tot 31 July 2023 | 17:00 8561 Balk,... Geen limiet Henk

Waterlinie Fort bij Vechten (rondleiding en museum)

5 February 2023 | 11:10 Achterdijk... 6 plekken beschikbaar @nit@

Bossche borrel

5 February 2023 | 15:00 Lunchcafé... Geen limiet Carla

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app