Flamenco optreden in de Bib Loosduinen

Flamenco optreden met Arturo Ramon

Een spetterend optreden door gitarist Arturo Ramon , met zang van Erminia Fernandez Cordoba en flamengodans door Salud Moya.

Flamenco gitarist Arturo Ramón is half Spaans, half Hagenees en heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de Nederlandse muziekscene. Zijn virtuositeit en zijn gevoel voor ritme en melodie maken hem tot één van de meest complete flamencogitaristen van Nederland. Samen met flamenco zangeres Erminia Fernández Córdoba begeleidt hij vanavond flamencodanseres Salud Moya.

In flamenco kun je alle facetten van het leven laten zien, van droefenis tot blijdschap en alles ertussenin. Er komen zoveel verschillende culturen samen in flamenco, de Afrikaanse groove, Arabische melodiën, Westerse harmoniën. Dat brede karakter maakt flamenco zo bijzonder. Arturo probeert daarom all-round muziek te maken. Zo lyrisch als Vicente Amigo, zo groovy als Diego de Morao en c Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Dwalen over de NDSM werf in Amsterdam Noord

30 November 2023 | 10:30 Stationspl... 6 plekken beschikbaar Ria

Royals and Rebels

30 November 2023 | 13:15 Stadhouder... 6 plekken beschikbaar Bregina

Nieuw Talent

30 November 2023 | 18:45 Saxenkamps... 6 plekken beschikbaar Louis

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app