Fish/ Marillion tribute

Kluppers verzamelen in de podium cafe om 19.30 voor een drankje en kennismaken om 20.20 ga wij naast naar de zal. Kaartjes zijn 17 euro.
Deze avond duiken we in de muzikale geschiedenis van Marillion, één van de meest invloedrijke bands uit de neoprogressieve rock. Dit doen we met twee verschillende bands: Forgotten Sons neemt het vroege tijdperk met zanger Fish voor haar rekening en Dry Land richt zich op de latere jaren met Steve “h” Hogarth.

Dry Land speelt nummers van alle albums van de afgelopen dertig jaar met h aan het roer, van zijn debuut “Seasons End” tot de meest recente plaat “An Hour Before It’s Dark”, het veelgeprezen 20ste studioalbum uit 2022. 

De band Forgotten Sons uit het Rhein-Main-gebied neemt de luisteraar muzikaal mee naar de jaren 80, de beginjaren van Marillion die nauw zijn verbonden met de charismatische frontman Derek William Dick – beter bekend als Fish.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Ommetje en mindful wandelen door Drunense Duinen

16 April 2024 | 11:30 tot 16 April 2024 | 13:30 Oude Bossc... 10 plekken beschikbaar Léon

Wassily Kandinsky, lezing met muziek

16 April 2024 | 19:30 Van Cappel... 4 plekken beschikbaar trudy

Film Amy Winehouse

17 April 2024 | 20:00 Bordeslaan... 10 plekken beschikbaar Paula

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app