Finale opera oratorium concours 2022

Ontmoet de sterren van morgen! Van 24 juni t/m 2 juli dingen 70 deelnemers in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven mee naar de Opera | Oratorium prijzen zodat zij over een aantal jaren kunnen schitteren in de theaters en concertzalen van Amsterdam, Parijs, New York en Milaan.

Vanavond weten we wie met de Grand Prix ’s-Hertogenbosch naar huis gaat. Maestro Hartmut Haenchen dirigeert de philharmonie zuidnederland en de acht finalisten.

De jury zal de handen vol hebben om te bepalen aan wie ze de prijs gaan toekennen. U bepaalt wie de publieksprijs krijgt! Beleef de ontknoping van dit prachtige concours tijdens deze finale en ontmoet de sterren van morgen!

Wil uiterlijk 29 mei tickets bestellen zodat we bij elkaar zitten. Ticket 2e rang kost 29 euro incl. reserveringskosten en pauzedrankje. Ik stuur betaalverzoek via een persoonlijk bericht.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Geuzenpop Brielle

24 September 2022 | 20:00 Brielle, N... Geen limiet Wilma

Amsterdam Klezmer Band Jubileumconcert

15 September 2022 | 19:30 Weteringsc... 10 plekken beschikbaar Laetitia Joy

Line-dance demo en gratis lesje

7 August 2022 | 14:00 tot 7 August 2022 | 16:00 Burgemeest... Geen limiet Arthyra

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app