Film “the Stones and Brian Jones” in Rialto A’dam

Ze kenden elkaar al van de lagere school, Mick Jagger en Keith Richards. In 1961, ze waren toen 18, bleek dat ze beiden dol waren op de muziek van Muddy Waters en Chuck Berry, en dus begonnen ze een bandje. Niet veel later leerden ze gitarist Brian Jones kennen, die zich bij het bandje aansloot, hij werd bandleider en kwam met de naam The Rollin' Stones. In 1962 kwamen Bill Wyman en Charlie Watts bij de band, die voortaan The Rolling Stones zou heten.

Met de band ging het al snel crescendo, maar met Jones ging het bergafwaarts. Zijn drank -en drugsverslaving zorgden voor zoveel problemen dat de bandleden in juni 1969 hem uit de band zetten. Een maand later werd hij dood in zijn zwembad gevonden – hij was 27.

Aan de hand van interviews met alle hoofdrolspelers en nooit eerder vertoond archiefmateriaal vertelt de Britse regisseur Nick Broomfield het fascinerende verhaal van de Stones en de rol die Jones daarin gespeeld Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Gecanseld

26 May 2024 | 14:00 tot 26 May 2024 | 16:10 Engelenkam... 6 plekken beschikbaar Jelle

Lezing in de Pont

26 May 2024 | 14:30 Wilhelmina... Geen limiet Renee

Film The Beast

26 May 2024 | 18:55 Gouvernest... Geen limiet Giselle

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app