Film The Promised Land

1755, Denemarken. Kapitein Ludvig Kahlen (Mads Mikkelsen) heeft zichzelf als doel gesteld de ongetemde Deense heide leefbaar te maken. In naam van koning Frederik V wil hij er een kolonie stichten. In ruil hiervoor verwacht hij een koninklijke titel met bijbehorende eer en rijkdom. Als snel blijkt Kahlen niet alleen. Volgens de meedogenloze landeigenaar Frederik de Schinkel (Simon Bennebjerg) is het stuk grond namelijk al in zijn bezit. Als De Schinkel ontdekt dat twee van zijn arbeiders zijn ontsnapt om zich bij Kahlen aan te sluiten, zweert hij wraak. Kahlen laat zijn ambities en dromen echter niet zomaar varen. Hij gaat de strijd aan, waarbij zowel zijn eigen leven als dat van zijn opkomende gemeenschap op het spel komen te staan.

Nikolaj Arcel bewees eerder met A Royal Affair pakkende kostuumdrama's te kunnen maken. Ook deze filmheeft waargebeurde historie als vertrekpunt. Maar het krijgt het toepasselijke label "Nordic We Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Film De laatste ronde in Gigant

17 May 2024 | 19:00 Nieuwstraa... Geen limiet Ina

(Gratis:) Docu Femicide ECI Roermond (Nu ticket bestellen)

17 May 2024 | 18:15 tot 17 May 2024 | 21:30 ECI 13, 60... Geen limiet Marga

Film “de laatste ronde” in de Hallen A’dam

19 May 2024 | 15:45 Hannie Dan... 7 plekken beschikbaar Roelie

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app