Film The MET opera Madame Butterfly

Operavoorstelling van The Metropolitan Opera Semi-live. Dankzij de perfecte beeld- en geluidskwaliteit lijkt het alsof je er zelf bij bent in New York. Bovendien heb je door de vele close-ups een prachtig zicht op de artiesten en hun kostuums.
De ondertiteling is in het Engels. De interviews in de pauze zijn in het Engels en niet ondertiteld.

De Japanse geisha Madame Butterfly is jong en naïef als ze door de Amerikaanse marineofficier Pinkerton wordt verleid. Tegen alle adviezen in blijft ze hem trouw en trouwt met hem; althans, dat denkt ze. In werkelijkheid is dat huwelijk voor Pinkerton slechts iets tijdelijks. Hij trouwt pas officieel in Amerika, met een andere vrouw. Pinkerton en Butterfly ontmoeten elkaar jaren later opnieuw in Japan waar zij hem confronteert met hun zoon. Butterfly realiseert zich dat ze is bedrogen en pleegt zelfmoord. In de prachtige muziek van Puccini klinken af en toe flarden door van de Japa Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Golden earring tribute

6 April 2024 | 20:30 Reijerskoo... Geen limiet caroline Caroline

Amsterdam Vroeger en nu

23 February 2024 | 11:00 Prins Hend... 6 plekken beschikbaar Nelleke

Vrijdagmiddag Borrel

23 February 2024 | 16:00 tot 23 February 2024 | 21:00 Korenbrugs... Geen limiet Carla

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app