Film The Braid – Cacoafabriek Helmond

Wie heeft er zin in om met mij (en eventuele anderen) naar de film te gaan op deze maandagmiddag?

Na afloop kunnen we gezamenlijk nog iets drinken.

The Braid:
Drie vrouwen, drie continenten, drie culturen; in de film vertelt de regisseur het verhaal van drie levens die ondanks grote verschillen toch met elkaar vervlochten zijn.
In India is Smita een zogenaamde onaanraakbare die de kost verdient met het opruimen van uitwerpselen. Ze droomt ervan haar dochter een opleiding te geven, iets wat onmogelijk lijkt. Maar ze is bereid alles te geven voor een betere toekomst. In het Canadese Montreal is Sarah een gescheiden moeder die haar borstkankerdiagnose verborgen probeert tr houden om haar geplande promotie niet in gevaar te brengen. Op het Italiaanse Sicilië probeert Giulia.het pruikenatelier van haar vader ondanks vele tegenslagen open te houden. Een verhaal over het doorzettingsvermogen van vrouwen, een onbew Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Film Black Tea

21 June 2024 | 19:15 Zuidlarens... 6 plekken beschikbaar Edith

FILM met STEVEN FREY TREASURE

21 June 2024 | 18:55 Stadsplein... 4 plekken beschikbaar Wilma Amstelveen

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app