Film: Terrestrial verses

Regisseur Alireza Khatami moest in zijn thuisland Iran behoedzaam te werk gaan. Hij en mederegisseur Ali Asgari stellen wantoestanden in hun land aan de orde en dat wordt in Iran bepaald niet gewaardeerd.
"Maar toen we dat script (een eerste versie, red.) voorlegden aan het ministerie van Cultuur en Islamitische Leiding begonnen ze allerlei dingen weg te knippen. Uiteindelijk hebben we beslist iets totaal anders te doen. Deze film is dan ook een daad van verzet. We hebben hem gemaakt met minimale middelen en zonder enige censuur of controle van de overheid." (Asgari)
Negen keer maken alledaagse mensen kennis met de bureaucratische, kortzichtige of onnodig beperkende regels van het land. Het aanvragen van een rijbewijs, het aangeven van een pasgeborene of een sollicitatiegesprek met onbehoorlijke vragen, het worden alle absurde confrontaties waarbij een dikke muur lijkt te staan tussen de aanvrager en de amb Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Olivia Colman in Wicked Little Letters

17 April 2024 | 13:15 tot 17 April 2024 | 16:00 Beestenmar... Geen limiet Marianne

Film Amy Winehouse

17 April 2024 | 20:00 Bordeslaan... 10 plekken beschikbaar Paula

Ladies Night Back to Black Amy Whinehouse

17 April 2024 | 20:00 Schouwburg... Geen limiet Tjerkje

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app