Film: Taste of freedom

We sluiten het seizoen af met een film die in het thuisland (Oekraïne!) een groot succes was. Na de film bieden we alle gasten een hapje en een drankje aan en toasten we op het voorbije seizoen. En misschien ook wel op de vrijheid die wij mogen genieten.

Varya heeft de koksopleiding gedaan en wil erg graag in een toprestaurant werken. Ze kwam vooralsnog echter niet verder dan een café bij een tankstation, waar ze nog wordt ontslagen ook. Thuis krijgt ze weinig steun, haar moeder vindt dat ze realistisch moet zijn. Dat is voor Varya de druppel: ze pakt haar spullen en vertrekt naar Lviv, om daar haar droom na te jagen.

“Taste of freedom is een meeslepende en inspirerende film, doordrenkt van de rijke cultuur en culinaire tradities van Oekraïne. Met prachtige cinematografie en sterke vertolkingen weet regisseur Oleksandr Berezan het verhaal van Varya op indrukwekkende wijze tot leven t Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Film voorstelling “De terugreis”

18 June 2024 | 13:15 Middenwaar... 6 plekken beschikbaar E.

Film : de terugreis

18 June 2024 | 13:30 tot 18 June 2024 | 15:30 Pathe buit... 6 plekken beschikbaar Anna

Film: Laatste ronde

20 June 2024 | 20:15 Utopiazaal... 10 plekken beschikbaar Barbara

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app