Film: Sages-femmes

In de afgelopen jaren was er veel aandacht voor het werken in de gezondheidszorg en in de ziekenhuizen in het bijzonder. Met Sages-Femmes leven we mee met de gang van zaken in een onderbezette kraamkliniek.

Na een vijfjarige opleiding werken de verloskundigen Sofia en Louise pas net in de geboortekliniek van Toulouse. Er is daar maar weinig tijd voor een begeleiding, want het is er erg druk. Iedereen doet weliswaar zijn of haar uiterste best om de aankomende ouders en kleine baby's te ondersteunen, maar soms lopen de spanningen natuurlijk flink op.

Sages-Femmes won in Berlijn de Prijs van de Oecumenische Jury en ontving er de derde prijs in de Panorama Publiekscategorie.

"Regisseur Léa Fehner betrok echte verloskundigen bij het maakproces van de film, filmde daadwerkelijke bevallingen en liet jonge acteurs van de toneelschool meelopen op de kraamafdelingen." (persm Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Welkom bij Napoleon – Pathe Ypenburg

27 November 2023 | 20:30 tot 27 November 2023 | 23:25 Guldenlaan... 11 plekken beschikbaar Rob W Haaglanden

Film: DE UFO’S VAN SOESTERBERG

27 November 2023 | 19:00 Otto Reuch... 6 plekken beschikbaar Jan

Napoleon de film

28 November 2023 | 15:00 Koepelplei... Geen limiet Loes

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app