Film: Radical

Radical is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en met name de jonge cast en hoofdrolspeler, de Mexicaanse superster Eugenio Derbez, worden alom geroemd.

De film won eerder de Festival Favorite Award op het Sundance Film Festival en de publieksprijs op het Leiden International Film Festival.

Leraar Sergio Correa begint vol goede moed aan zijn nieuwe school in het Mexicaanse Matamoros. De regio heeft veel last van de lokale maffia, die eerder de computers van de school heeft gestolen en de kinderen probeert het criminele circuit in te lokken. De school heeft de slechtste testscores van de regio en Sergio is voornemens daar wat aan te doen. Hij wil daarvoor ‘radicale’ methodes gebruiken, die de schoolleider en zijn collega’s natuurlijk niet bevallen…

Mexico 2023. Regie: Christopher Zalla. Duur: 125’. Met: Eugenio Derbez, Daniel Haddad, Jennifer Trejo e.v.a.& Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

FILM met STEVEN FREY TREASURE

21 June 2024 | 18:55 Stadsplein... 3 plekken beschikbaar Wilma Amstelveen

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app