Film Priscilla

Ik heb afgelopen zaterdagavond een aanrijding gehad waardoor ik zonder auto zit. Ik hoop zsm vervangend vervoer te krijgen. Dus hopelijk ben ik er morgenavond. Zo niet dan heb ik voor 1 van jullie een extra toegangskaartje.

Cinema Paradiso presenteert :

1959. Als Elvis op een legerbasis in Duitsland, waar hij als soldaat gestationeerd is, op een feestje Priscilla Beaulieu ontmoet, valt hij als een
blok voor haar. Zij is veertien, hij tien jaar ouder. “Ukkie’ noemt hij haar. Priscilla’s leven draait vanaf dat moment om Elvis. Ze is vastberaden om haar leven met hem te delen en gaat hiervoor ook de strijd aan met haar ouders. Zij verhuist van de
legerbasis naar Graceland met de belofte haar school af te maken. Maar het leven op Graceland is eenzaam. Elvis is er weinig, haar ouders zijn ver weg en vrienden heeft ze niet.
Deze film vertelt het verhaal van de relatie en huwelijk gezien door de ogen va Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

The peasants

22 April 2024 | 18:15 Achter de ... Geen limiet Watze

Amy Winehouse – Back to black

23 April 2024 | 14:15 tot 23 April 2024 | 16:45 Guldenlaan... Geen limiet Lique

FILM special: In dienst van de vrede

23 April 2024 | 19:30 Otto Reuch... Geen limiet Jan

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app