Film over de Berkel

Film over rivier De Berkel
Wanneer: zaterdag 22 april 2023
Waar: Van Gellicumzaal
Entree 5 euro

De Berkel

De Duits-Nederlandse bioscoopfilm over de rivier de Berkel wordt op vrijdagavond 22 april in groot formaat vertoond in de Van Gellicum theater- en filmzaal in Neede. Het is een boeiende bioscoopfilm voor alle leeftijden, en tweetalig met Nederlandse ondertitels.

De Berkel verbindt negen steden in ons land en Westfalen. Ze hebben alle iets bijzonders: inwoners en bedrijven met activiteiten en uitvindingen van lokaal, landelijk of internationaal belang.

Het verbaast veel Duitse kijkers dat de Berkel in ons land breed en diep genoeg is om te bevaren met wel twintig mensen tegelijk in een zomp. Maar ook dat in Neede kermisattracties van formaat worden gebouwd, dat de beiaardier in Lochem populaire verzoeknummers uit het carillon hamert, en dat Borculoërs kaasafval omzetten in kostbare Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Mooie film op tv ❤

31 March 2023 | 21:30 tot 31 March 2023 | 23:20 Geen limiet Tessa

Filmhuis Nijverdal: VORTEX

4 April 2023 | 20:00 Willem Ale... 6 plekken beschikbaar Henk en Gonnie

Plus Film “De acht bergen” Biobest theater

7 April 2023 | 12:00 tot 7 April 2023 | 16:45 Stationsst... 8 plekken beschikbaar Yvonne

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app